Kožené kabelky na Adeline

27.12.2009 16:48

Kožené kabelky

 

Co si představit pod pojmem kožené kabelky? Dá se pod tímto pojmem představit určitě hodně, ale na našem e-shopu Kabelky Adeline to znamená pouze pár nejdůležitějších věcí. Vysoká kvalita kabelek, nízké ceny na celý sortiment, rycholst doručení maximálně 2 dny, protože veškeré zboží máme skladem. Dále máte možnost vždy se zeptat na cokoli, co budete potřebovat. To vše však pouze v našem e-shopu Kabelky Adeline. Kategorii kožené kabelky naleznete zde.

 

Teď si však pojďme představit nejzajímavější kabelky z této kategorie:

 

Za zmínku jistě stojí kožená kabelka 152, kterou můžete nalézt zde. Tato velmi povedená kabelka je vyrobena z velmi kvalitní kůže. Pro její čenou barvu je tato kabelka letošním hitem, jelikož je černá barva velmi v módě. Další důvodem proč je tato kožená kabelka tak oblíbená je zajisté jeji klasický a jednoduchý tvar. Rozměry tuto kabelku řadí do střední velikosti, když disponuje rozměry 32x22x11cm. I cena kabelky je velice přiznivá, a nákup doporučujeme, protože s touto kabelkou se ve světě určitě neztratíte.

 

Kožená kabelka 386 - to je další kousek, který si dnes představíme. Kategorie kožené kabelky, toho nabízí opravdu hodně, ale tato kabelka se opravdu povedla. Nejen, že ji můžeme zařadit do kategorie levné kabelky, ale také vysoce kvalitní, univerzální a designem velice povedené. Tato kožená kabelka, je určena pro denní nošení a svým tvarem je to stará dobrá klasika, která se jen tak neomrzí. Koženou kabelku 386 můžete nalézt zde.

 

No a další velmi povedenou koženou kabelkou je Kožená kabelka 417. Tato kožená kabelka je v černém provedení, které je v dnešní době velice moderní. Kožená kabelka 417 je další ze série kožených kabelek, určených pro denní nošení, takže ji směle můžeme zařadit i do kategorie městské kabelky. Tato kožená kabelka má velmi standardní rozměry 36x20x8 cm. Věříme, že se Vám kožená kabelka 417 bude libít. No a kde ji můžete najít? Samozřejmě zde.

 

Další kožená kabelka v naší nabídce je velmi módní. Můžete ji nosit jak v ruce, tak také přes rameno, díky nastavitelnému pásku přes rameno. Tato kožená kabelka nese číslo 418. Je opět v černém provedení, které je tak moderní a lákavé. Navíc kožená kabelka 418 je kombinací dvou materiálů. Lesku a matu a díky tomu je ještě atraktivnější pro zákazníky. Také cena je velmi příznivá, takže nám nezbývá nic jiného, než koženou kabelku 418 doporučit všem, kteří mají rádi styl.

 

Hledáte koženou kabelku, která by určitě ve Vašem šatníku neměla chybět? Pak přestaňte hledat a prohlidněte si výbornou kabelku s číslem 492. Kožená kabelka 492 je totiž svým provedením naprosto brilantní. Nejen, že má velmi pohodlné rozměry na nošení, ale kolik věcí se do ní vejde je opravdu neuvěřitelné. Další ohromnou výhodou kožené kabelky 492 je velmi komfortní délka uší, takže se kabelka "bude nosit sama." Další výhodou jsou její kapsy, kdy je jedna kapsa kabelky na zip a druhá s ozdobnou klopou. To vše Vám nabídne kožená kabelka 492, kterou můžete zakoupit pouze na našem e-shop Levné kabelky Adeline. Koženou kabelku 492 naleznete zde.

 

Hledáte kožené kabelky nevšedního tvaru? Pak určitě využijte služeb našeho e-shopu Levné kabelky Adeline. Dovolte nám představit koženou kabelku 519. Nalézt ji můžete zde. Kožená kabelka 519 je ve své spodní části rozšířena, čímž se docílilo jejího nevšedního designu. Navíc je tvořena jak lesklou částí, tak také matnou, což celé kabelce dodává na dalším rozměru celého designu. Koženou kabelku 519 velmi doporučujeme všem, kteří mají rádi právě nevšední design.

 

Pro Vás podnikavější tady samozřejmě také máme kabelky. Co byste řekli na koženou kabelku 552, kterou můžete nalézt zde? Můžete jí s přehledem využít pro nošení formátu A4, což se jistě podnikavým ženám vyplatí. Kožená kabelka 552 je v šedém provedení a můžete ji využít i k dennímu nošení. Další výhodou této kabelky je velmi decentní lesk, který dodává celé kabelce na eleganci a stylu. S touto koženou kabelkou se jistě neztratíte, ať už ve městě, či v kanceláři.

 

Samozřejmě že náš seriál představování nejlepších kabelek bude i nadále pokračovat a věřte, že se máte nač těšit.

—————

Zpět


Kontakt

Adeline

+ 420 722 666 677


Erotické spodní prádlo, kalhotky, tanga, podprsenky, košilky, korzety levně, podvazky, punčochy, levné plavky, pyžama, noční košile, župany, punčochy, ponožky, moderní nábytek, botníky do malé předsíně, dětský nábytek, houpací sítě, závěsná křesla, jídelny, komody výprodej, knihovny nábytek, ložnice, matrace, nábytek z masivu, nábytek BRW, obývací pokoje, plastový nábytek, postele s úložným prostorem, ratanový nábytek, rustikální nábytek, sedací pytle, sedací soupravy, kožené sedací soupravy, skříně s posuvnými dveřmi, zahradní nábytek, levný nábytek, levné botníky, bytové doplňky a dekorace, český nábytek, dětský nábytek, dílenský nábytek, levné houpací sítě, jídelny, levné komody, konferenční stolky, koupelnový nábytek, levné kuchyně, kovový nábytek Bzenec, levné ložnice sestavy, levné matrace, nábytek z masivu, obývací pokoje, levné postele, rustikální nábytek bazar, levné sedací pytle, levné sedací soupravy, kožené sedací soupravy levné, levné skříně, levné stoly, levný zahradní nábytek, koupelny, vodovodní baterie, umyvadla, wc mísy, vany, elektronické bidety, sprchové kouty, sprchové vaničky, koupelnové doplňky, koupelnový nábytek výprodej, bojlery, radiátory, expanzní nádoby, levné spodní prádlo, dámské spodní prádlo, erotické prádlo, levné podprsenky, sportovní podprsenka, kalhotky, tanga, svatební spodní prádlo, topy, tílka, košilky, korzety, podvazky, saténové prádlo, bezešvé spodní prádlo, sportovní prádlo, pánské spodní prádlo, pánská tanga, pyžama, noční košile, župany, dětské spodní prádlo, plavky 2012, dívčí plavky, pro těhotné a kojící, nářadí, aku nářadí, auto nářadí, elektrické nářadí, kompresory, pneu nářadí, boxy na nářadí, brašny, nářadí Knipex, nýtovací kleště, ruční nářadí, dárky, dárky pro muže, dárky pro ženy, dárky k narozeninám, čokoládové dárky, dárek k výročí, svatební dary, dárky k svátku, erotické dárky, ptákoviny, vtipné dárky, dárky k valentýnu, dárky pro děti, vánoční dárky, levný nábytek, moderní nábytek, fitness výživa, nábytek z masivu, levné sedací soupravy, koupelnové doplňky, prádlo,